Bart Van Acker

munten expert
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het schatten, kopen en verkopen van verzamelobjecten. Toen ik op mijn tiende een pakje postzegels vond in een oude kast was ik meteen verkocht voor de hobby van het postzegelverzamelen. Eerst alleen als verzamelaar, maar gaandeweg maakte ik er meer en meer een professionele activiteit van.

Contacteer me

muntenveiling.be

bart@muntenveiling.be

0486 645 305

Top

Bart Van Acker, muntenexpert, in de pers

muntenveiling.beBart Van Acker, muntenexpert, in de pers

Bart Van Acker, postzegel- en muntenexpert, in de pers

Trends, 24/05/2006 De postzegel keizers van de Benelux

Artikel naar aanleiding van overname van veilinghuis in Nederland.

Filatelie 07/2001 Ga naar www.europeanstamps.net

Ouder artikel naar aanleiding van de doorbraak van postzegelplatform europeanstamps.net, met enkele interessante vooruitzichten over de postzegelmarkt.