Bart Van Acker

munten expert
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het schatten, kopen en verkopen van verzamelobjecten. Toen ik op mijn tiende een pakje postzegels vond in een oude kast was ik meteen verkocht voor de hobby van het postzegelverzamelen. Eerst alleen als verzamelaar, maar gaandeweg maakte ik er meer en meer een professionele activiteit van.

Contacteer me

muntenveiling.be

bart@muntenveiling.be

0486 645 305

Top

Munten Olympische Spelen verkopen

muntenveiling.beMunten Olympische Spelen verkopen

Munten uitgegeven ter gelegenheid van de Olympische spelen (en ook de wereldkampioenschappen voetbal) hebben een slechte naam. Ze zijn uitgegeven in gigantische oplages, honderdduizenden, en waren vooral interessant voor het land van uitgifte. Echter, er bestaan ook zeldzame edities. Vooral van kleinere landen, of van recentere edities. Het loont steeds de moeite deze toch te laten nakijken.

En door de forse stijging van het edelmetaal is het voor sommigen ook mogelijk om winst te maken op de oorspronkelijke aankoopprijs.

 

Olympische Spelen munt, zilver