Bart Van Acker

munten expert
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het schatten, kopen en verkopen van verzamelobjecten. Toen ik op mijn tiende een pakje postzegels vond in een oude kast was ik meteen verkocht voor de hobby van het postzegelverzamelen. Eerst alleen als verzamelaar, maar gaandeweg maakte ik er meer en meer een professionele activiteit van.

Contacteer me

muntenveiling.be

bart@muntenveiling.be

0486 645 305

Top

Koerserende munten en briefjes

muntenveiling.beKoerserende munten en briefjes

Koerserende munten en briefjes zijn niet echt een verzamelgebied, maar verdienen wel een speciale vermelding.
Deze briefjes en munten van ‘vreemde landen’ die nog uitwisselbaar blijven populair in de handel. Bent u in het bezit van een hoeveel van dergelijke munten en bankbiljetten, dan kan ik u vrijblijvend de weg wijzen naar een gedegen handelaar.
Bv. voor Duitse Marken, Zwitserse frank, Spaanse peseta (tot eind 2020!), Britse Ponden,…