Bart Van Acker

munten expert
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het schatten, kopen en verkopen van verzamelobjecten. Toen ik op mijn tiende een pakje postzegels vond in een oude kast was ik meteen verkocht voor de hobby van het postzegelverzamelen. Eerst alleen als verzamelaar, maar gaandeweg maakte ik er meer en meer een professionele activiteit van.

Contacteer me

muntenveiling.be

bart@muntenveiling.be

0486 645 305

Top

Schatten van munten voor verzekering

muntenveiling.beSchatten van munten voor verzekering

Bij mij kunt u ook terecht voor het schatten van munten voor de verzekering.

Verzekering – Verzekeringsmaatschappij

VOOR er schade optreedt
Wil u zich verzekeren voor de waarde of voor de vervangingswaarde? Dat maakt een groot verschil! In het laatste geval neemt men ook de kosten voor de aankoop, het materiaal, de werkuren, enz. in overweging. Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt dit duidelijk. Een specialist in de materie is verzekeringsmaatschappij HISCOX. Zij werken, op basis van mijn schatting, met een ‘Settlement before claim’. Op die manier kan er nooit discussie over de waarde zijn.

NA er schade is opgetreden
Het is de nachtmerrie van iedere verzamelaar. Indien u wordt geconfronteerd met waterschade (komt vaak voor), brand of (uiterst zeldzaam) diefstal, dan kan ik een waardevermindering berekenen op basis van lijsten. Hoe beter uw geval gedocumenteerd is hoe vlotter de afhandeling loopt!

 

Referenties :

Lid van ARGUS  (vereniging van Kunstexperts)

Overige referenties op verzoek