Bart Van Acker

munten expert
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het schatten, kopen en verkopen van verzamelobjecten. Toen ik op mijn tiende een pakje postzegels vond in een oude kast was ik meteen verkocht voor de hobby van het postzegelverzamelen. Eerst alleen als verzamelaar, maar gaandeweg maakte ik er meer en meer een professionele activiteit van.

Contacteer me

muntenveiling.be

bart@muntenveiling.be

0486 645 305

Top

Munten schatten: gratis en vrijblijvend

muntenveiling.beMunten schatten: gratis en vrijblijvend

Voor schatting en/of expertise van munten, gouden munten, zilveren munten, muntenverzamelingen, bankbiljetten, enz., bent u bij mij aan het juiste adres.
De voorbije 25 jaar bouwde ik een professionele ervaring op in het schatten, kopen en verkopen van munten.

SCHATTINGEN ZIJN ALTIJD GRATIS EN VRIJBLIJVEND.

Voor een schatting op papier, bij nalatenschap, voor de notaris bij verdeling of voor verzekering vraag ik wel een vaste vergoeding.