Bart Van Acker

munten expert
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het schatten, kopen en verkopen van verzamelobjecten. Toen ik op mijn tiende een pakje postzegels vond in een oude kast was ik meteen verkocht voor de hobby van het postzegelverzamelen. Eerst alleen als verzamelaar, maar gaandeweg maakte ik er meer en meer een professionele activiteit van.

Contacteer me

muntenveiling.be

bart@muntenveiling.be

0486 645 305

Top

Contact

Bart Van Acker, munten expert
bart van acker expert munten
Gsm: 0486 645 305


   

  Ik betaal NOOIT contant uit, en in de kantoren is nooit contant geld aanwezig en zijn er nooit munten aanwezig.

  Wouter Vandenbranden
  Wouter Vandenbranden
  2021-12-10
  Vlotte, eerlijke afhandeling
  Joris de Kort
  Joris de Kort
  2021-12-09
  Had info gevraagd over oude munten en kreeg snel goede info. Nadien afgesproken bij hem en een deftige uitleg en een goede prijsofferte gekregen Bart was ook niet opdringerig voor te kopen gaf ons een goed gevoel voor ons een goede deal thanks.Joris en Annie
  Corinne Chrispeels
  Corinne Chrispeels
  2021-12-07
  Correcte en eerlijke afrekening. Vriendelijke man. Wij zijn heel tevreden !!!! Zeker aan te raden !
  Chris De Schrijver
  Chris De Schrijver
  2021-12-01
  Na contact via de website muntenveiling.be, zeer snelle respons gekregen van Bart. Nadien heel snel een afspraak kunnen maken, een waardevolle analyse gekregen en een vlotte afhandeling van de verkoop waarbij het overgeschreven bedrag binnen de minuut op je bankrekening staat. Kortom, prima service!
  Karolien De Smet
  Karolien De Smet
  2021-11-30
  Bart Van Acker, absoluut een aanrader, deze persoon werkt volledig correct, goede prijs analyse en met passie doet deze persoon zijn werk. Doe zo verder ik beveel je aan bij iedereen die mij het vraagt waar ze terecht kunnen
  Brigitte Brondeel
  Brigitte Brondeel
  2021-11-17
  Een jarenlange postzegelcollectie (vrijblijvend en gratis) laten schatten/verkopen, leek voor mij aanvankelijk als een bijna onoverkomelijke opdracht. Tot ik via internet met Bart Van Acker kennis maakte. Bart gaf bijzonder professioneel, duidelijk en vriendelijk advies. Na bedenktijd en met veel respect voor mekaars 'tijd', zijn we tot een correcte en snelle afhandeling gekomen. Bart is uitermate hulpvaardig en beantwoordde met veel kennis van zaken mijn vele vragen. Zijn enorme expertise en persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat hij TOP expert kan genoemd worden. Aanrader !
  evelyn Weigel
  evelyn Weigel
  2021-11-16
  Heeft heel correct gehandeld en ook naar waarde geschat, en je voelt u ook gerespecteerd.....