Bart Van Acker

munten expert
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het schatten, kopen en verkopen van verzamelobjecten. Toen ik op mijn tiende een pakje postzegels vond in een oude kast was ik meteen verkocht voor de hobby van het postzegelverzamelen. Eerst alleen als verzamelaar, maar gaandeweg maakte ik er meer en meer een professionele activiteit van.

Contacteer me

muntenveiling.be

bart@muntenveiling.be

0486 645 305

Top

Wij kopen uw munten

muntenveiling.beWij kopen uw munten
bart van acker expert munten

Ik toon altijd interesse voor het kopen van interessante collecties munten. Doorgaans vraag ik dan een aantal foto’s voor een eerste schatting van de basiscollecties. Dat kost niet zoveel moeite en vermijdt heel wat tijdsverlies achteraf.

De aankoop van munten is altijd aan een correcte prijs en wordt onmiddellijk en contant betaald.

Op de pagina Hoe verkopen vindt u drie mogelijkheden.