Bart Van Acker

munten expert
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het schatten, kopen en verkopen van verzamelobjecten. Toen ik op mijn tiende een pakje postzegels vond in een oude kast was ik meteen verkocht voor de hobby van het postzegelverzamelen. Eerst alleen als verzamelaar, maar gaandeweg maakte ik er meer en meer een professionele activiteit van.

Contacteer me

muntenveiling.be

bart@muntenveiling.be

0486 645 305

Top

Munten in juwelen

muntenveiling.beMunten in juwelen

Een site over munten is niet volledig zonder een vermelding te maken van munten IN juwelen. Jammer genoeg is het in 99% van de gevallen slecht nieuws : een munt die gemonteerd is, krijgt in dergelijke mate beschadigingen dat ze meestal nog maximaal de goud of zilverwaarde waard is.

Zoals steeds loont het de moeite om de waarde toch even te laten nakijken natuurlijk.