Bart Van Acker

munten expert
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het schatten, kopen en verkopen van verzamelobjecten. Toen ik op mijn tiende een pakje postzegels vond in een oude kast was ik meteen verkocht voor de hobby van het postzegelverzamelen. Eerst alleen als verzamelaar, maar gaandeweg maakte ik er meer en meer een professionele activiteit van.

Contacteer me

muntenveiling.be

bart@muntenveiling.be

0486 645 305

Top

Wij verkopen uw munten

muntenveiling.beWij verkopen uw munten

Uw munten verkopen kan op verschillende manieren:

1. Rechtstreeks verkopen van de munten aan mij
Zoekt u een eenvoudige oplossing waarbij u van mij een bedrag voor de hele collectie ontvangt? Dat kan.
Mijn uitgebreid netwerk van verzamelaars en handel laat mij toe om correcte marktprijzen aan te bieden.
Bij aankoop volgt er een contante en onmiddellijke betaling.
Bedragen boven de wettelijke limiet moet men verplicht op rekening betalen. Dit doen we ter plaatse met een onmiddellijke overschrijving (meteen zichtbaar op uw bankrekening).

 

2. Verkoop van collectie op basis van een vaste procentuele commissie.
In dit geval kijk ik uit naar de optimale manier om de collectie te verkopen. Ofwel in één geheel ofwel opgesplitst, met een voorkeur voor opgesplitst omdat dit meer lonend is. Rechtstreeks verkoop van delen aan verzamelaars, verkoop aan handelaars en delen via een veiling, het zijn allemaal mogelijkheden.
Ik voorzie altijd rapportering over het resultaat en ik garandeer een correcte afhandeling (administratief en financieel) binnen een vooraf bepaalde termijn (meestal 1 of 2 maanden).
Op basis van een eerste schatting betaal ik ook onmiddellijk een voorschot.

 

3. Verkoop van collectie op basis van een vooraf vastgelegde vaste vergoeding.
Dit is de beste optie als we besluiten om de verzameling in één geheel te verkopen via een binnen- of buitenlandse veiling. Mijn rol in dit verhaal: regelen van formaliteiten, veilig transport en administratieve afhandeling. Ik bied ook garanties voor een correcte betaling na verkoop.

 

Welke formule u ook kiest, bij mij bent u aan het juiste adres om uw munten te verkopen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de wondere wereld van de munten ben ik vertrouwd met de doeltreffendste manieren om muntencollecties te verkopen aan de beste voorwaarden. Ik ben ook bijzonder onderlegd in het schatten van individuele munten en muntencollecties. Op die manier weet u meteen wat de waarde is van de munten en kan iedereen de verwachtingen juist instellen.

Op deze pagina leert u mij wat beter kennen.