Bart Van Acker

munten expert
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het schatten, kopen en verkopen van verzamelobjecten. Toen ik op mijn tiende een pakje postzegels vond in een oude kast was ik meteen verkocht voor de hobby van het postzegelverzamelen. Eerst alleen als verzamelaar, maar gaandeweg maakte ik er meer en meer een professionele activiteit van.

Contacteer me

muntenveiling.be

bart@muntenveiling.be

0486 645 305

Top

pers – De Morgen, 23/04/2018: De postzegelverkoper is met uitsterven bedreigd

muntenveiling.bepers – De Morgen, 23/04/2018: De postzegelverkoper is met uitsterven bedreigd

De Morgen, 23/04/2018: De postzegelverkoper is met uitsterven bedreigd

Artikel over een stoppende handelaar, waarbij ik vooral de mogelijkheden tot online verkoop en interessante verzamelgebieden kon toelichten.
3-De-postzegelverkoper-is-met-uitsterven-bedreigd_-_Een-website_-Moet-ik-daar-op-mijn-leeftijd-nog-mee-beginnen__-_-De-Morgen