Bart Van Acker

munten expert
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het schatten, kopen en verkopen van verzamelobjecten. Toen ik op mijn tiende een pakje postzegels vond in een oude kast was ik meteen verkocht voor de hobby van het postzegelverzamelen. Eerst alleen als verzamelaar, maar gaandeweg maakte ik er meer en meer een professionele activiteit van.

Contacteer me

muntenveiling.be

bart@muntenveiling.be

0486 645 305

Top

VTM-programma ‘Rijker dan je denkt!’

muntenveiling.beVTM-programma ‘Rijker dan je denkt!’

Ik ben lid van het vaste team aan experten voor het VTM-programma ‘Rijker dan je denkt’, sinds het begin van de opnames. Dit programma, gepresenteerd door Staf Coppens, laat mensen langskomen met hun schatten tijdens de opnamedagen.
Vooraf aanmelden via de site van VTM kan, maar u kunt ook langskomen op de opnamedagen. Schrik niet van de lange wachtrij, tenzij u een afspraak heeft, maar deelname aan het programma is een belevenis op zich.

We wachten nog altijd op de echte schatten, maar zijn ondertussen vele leuke verhalen rijker!