Bart Van Acker

munten expert
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het schatten, kopen en verkopen van verzamelobjecten. Toen ik op mijn tiende een pakje postzegels vond in een oude kast was ik meteen verkocht voor de hobby van het postzegelverzamelen. Eerst alleen als verzamelaar, maar gaandeweg maakte ik er meer en meer een professionele activiteit van.

Contacteer me

muntenveiling.be

bart@muntenveiling.be

0486 645 305

Top

Bart Van Acker, muntenexpert

muntenveiling.beBart Van Acker, muntenexpert

Bart Van Acker, muntenexpert

Al meer dan 25 jaar heb ik ervaring kunnen opdoen wat betreft het schatten, kopen en verkopen van verzamelobjecten. U mag mij dan ook gerust een muntenexpert noemen.

Toen ik op mijn tiende een pakje postzegels vond in een oude kast was ik meteen verknocht aan het verzamelen van postzegels. Dat begon als verzamelaar, maar al snel groeide dit uit tot een professionele activiteit.
Kort daarna kwamen ook munten bij mijn interessegebied.
Rond de eeuwwisseling werd ik schatter/expert voor een Belgisch veilinghuis. Deze functie heb ik meer dan 15 jaar uitgevoerd. Toen was ik zelf geen handelaar meer. Ik ontdekte dat ik het schatten van verzamelingen en doeltreffende manieren zoeken om ze op de markt te brengen, nog leuker vond dan verzamelen zelf. Ik ben nu al heel wat jaren onafhankelijk. U bent bij mij aan het juiste adres voor schatting en/of expertise van een drietal verzamelgebieden: munten, postzegels en bankbiljetten. We bekijken samen wat de beste manier is om de verzameling die u werd toevertrouwd te verkopen. Ik kan u bovendien, op verzoek, heel wat professionele referenties bezorgen. Indien gewenst kan ik u ook in contact brengen met families of verzamelaars voor wie ik al heb bemiddeld.