Bart Van Acker

munten expert
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het schatten, kopen en verkopen van verzamelobjecten. Toen ik op mijn tiende een pakje postzegels vond in een oude kast was ik meteen verkocht voor de hobby van het postzegelverzamelen. Eerst alleen als verzamelaar, maar gaandeweg maakte ik er meer en meer een professionele activiteit van.

Contacteer me

muntenveiling.be

bart@muntenveiling.be

0486 645 305

Top

Belgische Frank munten omruilen ?

muntenveiling.beBelgische Frank munten omruilen ?

Kan ik munten en briefjes in Belgische frank nog omwisselen ?

Munten : Munten kunt helaas niet meer inwisselen.

Bankbiljetten : Dat kan enkel indien er in de loop van de tijd geen munt van dezelfde waarde is uitgegeven.  Dat wil zeggen dat u briefjes van 20 bef of 50 bef niet meer kunt omwisselen!