Bart Van Acker

munten expert
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het schatten, kopen en verkopen van verzamelobjecten. Toen ik op mijn tiende een pakje postzegels vond in een oude kast was ik meteen verkocht voor de hobby van het postzegelverzamelen. Eerst alleen als verzamelaar, maar gaandeweg maakte ik er meer en meer een professionele activiteit van.

Contacteer me

muntenveiling.be

bart@muntenveiling.be

0486 645 305

Top

Heb ik een dure of zeldzame munt in mijn collectie?

muntenveiling.beHeb ik een dure of zeldzame munt in mijn collectie?

Ben je zeker van je schatting? Niks over het hoofd gezien? Zitten er geen zeldzame of dure munten tussen?

Zeldzame of dure munten kom je niet zoveel tegen. In al die jaren van schatten, kopen en verkopen ben ik nog maar op weinig verrassingen gestoten. Een waardevolle collectie komt tot stand door jarenlang regelmatig bedragen te investeren in de aankoop van munten. Een gepassioneerde verzamelaar kent de dure en zeldzame munten in de collectie. Verzamelaars zijn trots op hun collectie en zijn meestal zorgvuldig bij het overdragen van hun schat aan kinderen of erfgenamen.