Bart Van Acker

munten expert
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het schatten, kopen en verkopen van verzamelobjecten. Toen ik op mijn tiende een pakje postzegels vond in een oude kast was ik meteen verkocht voor de hobby van het postzegelverzamelen. Eerst alleen als verzamelaar, maar gaandeweg maakte ik er meer en meer een professionele activiteit van.

Contacteer me

muntenveiling.be

bart@muntenveiling.be

0486 645 305

Top

Duurtijd van een schatting?

muntenveiling.beDuurtijd van een schatting?

Wat is de duurtijd van een schatting ?

Wat de duurtijd van een schatting betreft moet u toch heel wat tijd voorzien als we bij u thuis afspreken. Zit de verzameling in albums, dan kan de schatting snel gaan. Een album waar ik snel over ga betekent nog niet dat het weinig waard zou zijn. Soms is het voldoende om te checken op volledigheid om een goed gevoel van de waarde te krijgen. Zit de verzameling in doosjes of in papiertjes, dan is er heel wat werk om alles in detail te bekijken. Een schatting die lang duurt wijst meestal op een interessante collectie.